Oostende - weerstation
     Weerstation Oostende
          (Beheerder Miguel van Oostende
          (Hosted & © hetweeraanzee.be)
Reeds actieve weerstations
Waarschuwing voor:
Voor maandag 17 februari:
na de middag zijn er enkele buien, al dan niet met onweer en korrelhagel.
De zuidwestenwind is vrij krachtig tot krachtig (5-6) met rukwinden tot 80 km/uur

  Dit GRATIS tekstweerbericht en andere weerinfo is enkel mogelijk dankzij de plaatsing van reclamebanners.
  Dus een bezoekje aan de website van onze sponsors is voor ons heel belangrijk! Een simple klik voor jou, van groot belang voor ons!!{"beachwater":"8","seawater":"9.2"}
Maandag 17 februari starten we met bredere opklaringen en droog. In de loop van de late voormiddag neemt de bewolking geleidelijk aan toe en na de middag zijn er enkele buien, al dan niet met onweer en korrelhagel. De zuidwestenwind is vrij krachtig tot krachtig (5-6) met rukwinden tot 80 km/uur en de temperaturen stijgen van een 6.5 graden om 7 uur naar een 9 graden.

In de loop van de avond verdwijnen de meeste wolken maar de vrij krachtige tot krachtige (5-6) zuidwestenwind met rukwinden die tot 75 km/uur kunnen halen zorgt er voor dat het niet fel afkoelt. De minima liggen rond de 6 graden.

Morgen dinsdag starten we terug met brede zonnig periodes en wat wolken. Maar in de loop van de voormiddag neemt de bewolking toe en in de namiddag neemt de kans op een buitje ook toe. De wind is zuidwest en vrij krachtig tot krachtig (5-6) met rukwinden tot 70 km/uur en maxima van een 9 à 10 graden.

In de loop van de late namiddag en avond komen er steeds meer wolken binnen en komt er ook regen bij te pas. Na middernacht maar de zwaarbewolkte hemel met regen plaats voor een wisselende bewolking met een aantal buitjes. Het kwik daalt naar een 5 graden bij een vrij krachtige tot krachtige (5-6) westelijke wind met rukwinden die tot 70 km/uur halen.
© Rudy Boedts - www.hetweeraanzee.be
     
   Wil je een eigen meteogram/weerpagina zoals deze voor jou locatie?
   Stuur een mail met vermelding welke locatie(s) (max. 10) je wil hebben. E-Mail  1127
© Rudy Boedts - www.hetweeraanzee.be